Optimale bewaking van het bouwproces

Elk detail vind je terug

BENG

Als bureau hechten we veel waarde aan het volgen van de nieuwste ontwikkelingen, vooral nu duurzaamheid een integraal onderdeel is geworden van gebouwontwerp. Van de gebouwschil tot duurzame installaties, eenvoudige oplossingen zoals isolatie en zonnepanelen voldoen niet langer meer aan de huidige eisen. Het is essentieel om tijdens het ontwerpproces hier nauwlettend rekening mee te houden.

Ons ervaren team van ingenieurs staat klaar om u te begeleiden bij elke fase van het ontwerpproces, van concept tot realisatie. Door gebruik te maken van geavanceerde software, zorgen we ervoor dat het gebouw niet alleen voldoet aan de wettelijke vereisten, maar ook aan specifieke duurzaamheidsdoelstellingen.

Bij BB Ingenieurs onderzoeken we per project de mogelijkheden om duurzaamheid te bevorderen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of transformatie, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die de energieprestatie van uw gebouw verbeteren en tegelijkertijd het comfort van de gebruikers optimaliseren. Onze BENG-berekeningen helpen u weloverwogen beslissingen te nemen die leiden tot kostenbesparing op lange termijn en een verminderde milieu-impact.

Onze aanpak

Voor een middelgroot bureau is het uitzonderlijk om alle relevante disciplines in huis te hebben. Zo kunnen wij vragen omtrent wet- en regelgeving zèlf beantwoorden, snel en onafhankelijk.

Benieuwd wat BB kan betekenen voor jouw project?