Nieuw en toch vertrouwd:BB Ingenieurs | BB Ingenieurs     Skip to main content

In ons werk gaan ontwerp en techniek hand in hand. Toch zijn ze ook een vak apart. Daarom geven we onze ingenieurs de plek die ze verdienen: Naast BB Architecten presenteren we de onafhankelijke broer (of zuster) BB Ingenieurs. Het nieuwe bedrijf is in vertrouwde handen van ir. Sipke Siersma en Steven Biesiot. Game on per 1 oktober!

Bouwkunde is een creatief vakgebied. Niet alleen in het bedenken van structuren, maar ook van technische oplossingen. Zo is BB Ingenieurs geboren vanuit een specialisme binnen het architectenbureau. We kunnen samen optrekken, maar opereren onafhankelijk. Als technische bouwpartner ondersteunen wij opdrachtgevers zoals ontwikkelaars, (ontwikkelende) aannemers, beleggers, corporaties en architecten.

De uitdaging is ontwerp- en bouwprocessen voortdurend te verbeteren en vereenvoudigen voor alle partijen: total engineering. Wij maken ons sterk voor een feilloze vertaling van de virtuele wereld naar de echte wereld. Van ontwerp naar gebouw en gebruik. Al reikt de fantasie nog zo ver, de techniek maakt het mogelijk. Want zonder techniek is het mooiste ontwerp niet meer dan een luchtkasteel.

Weten wat BB Ingenieurs voor jou kan betekenen? We maken graag (opnieuw) kennis.